Madboder

Med sin centrale beliggenhed, oven på den nye metrostation, er Frederiksberg Allé 41B et nyt urbant samlingspunkt i området for alle, der bor på eller besøger Frederiksberg.

 

På række ligger de spændende madboder, der hver især repræsenterer interessante madkoncepter og alle trækker de på inspiration fra alverdens madmarkeder og kulturer.

Pladsen foran kulturhuset indbyder til, at beboere såvel som naboer, forbipasserende og metropassagerer nemt kan hente eller mødes om et måltid.

Madboderne holder åbent alle ugens dage fra kl. 11.00 – 21.00.

HANAYA SUSHI
Hanaya handler om rene linjer, sans for detaljer og respekt for råvarerne. Stefan Theil Halle, der står bag Hanaya, har lavet sushi siden han var 16 år og han har stået skulder ved skulder med nogle af landets dygtigste og mest passionerede sushikokke, som alle har sat sit præg på den mad, der laves hos Hanaya. Bemærk, at Hanaya holder lukket om søndagen!
MATTO PIZZA
Matto familien har drevet restauranter i over 22 år og de nyder at give en god spiseoplevelse! Matto Pizza går ikke på kompromis og med italienske pizzaiolos og kokke, bringer de den rigtige italienske mad, smag og følelse frem i os alle.

GAMBA
Mød det mellemøstlige køkken hos Gamba, der serverer smagfulde, farverige, friske og nye madoplevelser, som kan duftes på hele metropladsen. Her får du blandt andet byens bedste falafel og halloumi fritter.

DL FRIED CHICKEN
Hos DL Fried Chicken får du den lækreste friterede kylling i flere forskellige afskygninger. Om du er til salat, pommes frites, vafler eller sandwich, så finder du dansk kvalitetskylling i hver eneste af deres retter.
HEAT – JAPANESE GRILL
Japansk grill (Teppanyaki) er en japansk køkkenstil, når oksekød, rejer, fisk og andre delikate råvarer er tilberedt på en stor varm metalplade og blandes med autentiske krydderier og sauce, mens gæsterne ser på. Det er en garanti for god smag og friskhed.

 

X