OM FREDERIKSBERG MAD- OG KULTURHUS

Med sin centrale beliggenhed, oven på den nye metrostation, er Frederiksberg Allé 41 et nyt urbant samlingspunkt i området for alle, der bor på eller besøger Frederiksberg.

Her ligger Frederiksberg mad- og kulturhus centralt og direkte oven på Frederiksberg Allé metrostation. Huset indeholder et moderne forsamlingshus, hvor der inviteres til workshops, akustiske koncerter, foredrag, loppemarkeder, fællesarrangementer og meget mere. Hold øje med kalenderen, hvor alle arrangementer løbende offentliggøres.

I stueetagen ligger madboderne, der hver og en repræsenterer spændende madkoncepter, der alle trækker på inspiration fra alverdens madmarkeder, hvor beboere, naboer, forbipasserende og metropassager kan hente eller mødes om et måltid.

Bygningens arkitektur, som er udtænkt af de prisvindende arkitekter fra COBE, er tilpasset områdets fine, historiske ejendomme på den karakteristiske, parisiske lindetræsallé.

Bygningen Frederiksberg Allé 41 er udviklet af UNIONKUL og NRE Denmark.